čtvrtek 4. července 2013

Busy day


Ahoj po druhé :-)


Tak dnešní den byl úžasný, ale hodně náročný. Poté, co se Vincent vzbudil jsme vyrazili do města dokoupit holínky na víkend. Ale stále nám chybí jedny pro Vlada :-/

Novinku, že Vlado pracuje v Helsingborgu jsem se bohužel dozvěděla až cestou (a to, že ho jedeme navštívit jsme rozhodli také až cestou - jinak bych napsala Lence - české au-pairce bydlící kousek od Helsingborgu)
Jeli jsme do IKEA pro skříň (pro mě! wow! samozřejmě nemám jenom jednu skříň - ale dvě + nějaké další kravinky :-)) Tam jsme se také naobědvali a pak si Vlado vzal Vincenta a jel s ním domů. Přehodili jsme si auta a já s Marií pokračovala v nakupování. Jely jsme do VÄLA - tam jsem rozhodně nebyla naposledy! Hoodně velké obchodní centrum. :-)  Koukaly se po holínkách, nevybraly. A po věcech pro malého - vybraly a dooost. Měli slevy (REA - ve švédštině) v jakémsi obchodu a bylo tam spoustu nádherných kousků. Pak jsme se stavovali ještě v MAXI ICA pro věci na dnešní BBQ a cestou z Ängelholmu jsem řídila :-D Vtipné!


Po nákupech jsme sbalili všechny potřebné věci a vyrazili pro Jonki (Mariina mladší sestra - jen tak mimochodem mě naučila pár užitečných slov ve Švédštině :-P - škoda, že se za chvíli vrací zpět do Karibiku, kde bydlí) a s ní se vydali na cestu do Ängelholmu, kde je velké dětské hřiště. Bylo tu hodně dětí a plno atrakcí pro ně - taky zvířátka a děsně divně opeřený slepice :-D 

Měli jsme s sebou jakousi barbecue sadu, která se jen rozdělala a zapálila. Takový malý gril, dobrá vychytávka. Na tomto místě jsme byli ještě s Vincentovým kamarádem Maxem - tuším, že je o 2 týdny mladší. Po celou dobu, co jsme byli zde se mluvilo anglicky (kvůli mně - jsou báječní :-)) Cítila jsem se opravdu plná a dokonce jsem neměla chuť ani na tu velkou zmrzlinu, která mi byla nabízena. (Jo, zítra ráno si chci přivstat a jít běhat po té stezce, kde jsem byla dnes s Vincentem.)


Pak už se jelo konečně domů - všichni unavení. Marie nechtěla, aby Vincent usnul, tak jsem ho chudáka musela celou cestu autem budit. Pak už nastal SPIDERMAN TIME. Převlíkla jsem broučka do jeho spidermanského pyžamka, on mrknul na jeden díl Teletubbies na iPadu a šlo se spát. :-)

Když jsem odcházela do svého baráčku, Marie mi řekla, že je moc ráda, že tu jsem a že jí moc pomáhám. To bylo milé. So sweet. 


Páček. ♥





4 komentáře:

  1. Proč? :-)Stýská se Ti? :-P Nebo je to špatnými fotkami? Snažím se to nějak zakrýt a zakomponovat do článku, ale hodně s tím bojuji :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Nevím, asi jsem dojatý, že tě to tak nadchlo :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Nečekaně mě nadchlo Švédsko. #surprise :-D

    OdpovědětVymazat